VelkommenDaghøjskolenKurserFremtidenLinks
   
Fotokunst på Værket

Download PDF fra konference

Så ka du lære det

Nyt fag på Daghøjskolen: Visuel Kommunikation

En dag med begejstring

Årets store julebanko

FVU eksamener

Årets kræmmehuskonkurrence

Gensyn med rødderne

Unge-event på Østervold

Årets FVU eksamener

Daghøjskolen samler sine aktiviteter

Ny hjemmeside!

 
 
 

Nyt fag på Daghøjskolen: Visuel Kommunikation

Daghøjskolen starter et nyt fag fredag formiddag. Faget hedder visuel kommunikation og underviserne er Gitte F og Anders.
De fortæller, at faget indeholder to overordnede temaer:
  •        Det visuelle – fotografering og opsætning/layout
  •        Kommunikation – teori og praktisk formidling

Den visuelle del

Består af fotografering med digitalt spejlreflekskamera. Deltagerne vil få en bedre forståelse for gode billeder ved at lære om komposition, linjer og balance, og vi vil udnytte kameraets avancerede indstillinger til at øge kvalitet og kreativitet.

I billedbehandlingen vil vi koncentrere os om at klargøre og optimere billeder til print og web vha. billedbehandlingsprogrammer og DTP-programmer.

Kommunikationsdelen

Der arbejdes blandt andet med teoretiske begreber som: Farvelære, formlære, elektronisk kommunikation, målgrupper, design, research og formidling.
 

·         Deltagerne får mulighed for at arbejde med teoretiske begreber i sammenhæng med rent praktisk kommunikationsarbejde. Holdet skal dels ud af huset og være opsøgende, men de skal også være med til at dokumentere nogle af skolens aktiviteter. Det er nemlig tanken at der skal arbejdes med konkrete og relevante formidlingsprojekter.

·