VelkommenDaghøjskolenKurserLinksFagene
   
Ledige stillinger

Efterårslukket

FVU-prøve september 2018

Fotokunst på Værket

Download PDF fra konference

Så ka du lære det

En dag med begejstring

Årets store julebanko

FVU eksamener

Årets kræmmehuskonkurrence

Gensyn med rødderne

Unge-event på Østervold

Årets FVU eksamener

Daghøjskolen samler sine aktiviteter

Ny hjemmeside!

 
 
 

En dag med begejstring

Sidste år havde kursister og lærere en fantastisk dag i selskab med foredragsholderen Søren Holmgren og hans inspirerende foredrag ”Jeg ser ingen begrænsninger – gør du?”. Igen i år gæster han skolen, denne gang onsdag d. 4. juli og der er lagt op til en spændende dag.
 
I sine foredrag fortæller Søren Holmgren om, hvilke tanker og filosofier der ligger bag hans succes. Han deler ud af sine erfaringer og fortæller, hvordan han bruger værktøjer fra elitesportens verden i sit daglige arbejde i erhvervslivet.

Søren Holmgren viser gennem sine foredrag, hvordan han med sin glæde og begejstring overvinder modgang - hvordan han vender at have odds mod til sig til at have odds med sig. Og det er grundstenen i den livsfilosofi, som Søren Holmgren bygger sine foredrag, sit arbejde og sit liv på. Selvom han har personlig succes, er han meget opmærksom på, at han også er en del af et team - hvis holdet ikke fungerer, så fungerer individet heller ikke uanset, hvor dygtig den enkelte er.

Et foredrag med Søren Holmgren indeholder masser af grin og positive oplevelser, som får publikum op af stolene og ud i livet med et smil på læben - en spændende oplevelse med en mand, der taler om, hvordan man gør sit liv til en succes på trods af svære odds og masser af udfordringer i dagligdagen.